Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το πτώμα χωρίς χέρια – Πυκνώνει το μυστήριο

Ρέθυμνο: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το πτώμα χωρίς χέρια – Πυκνώνει το μυστήριο

Νέα στοιχεία για το ακρωτηριασμένο πτώμα στο Ρέθυμνο. Ολοκληρώθηκε η εξέταση του ιατροδικαστή για το μακάβριο εύρημα στον ποταμό των Σισσών, την Κυριακή (06.02.2022).

Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στον ποταμό των Σισσών στο Ρέθυμνο. Δεν υπήρχαν τα χέρια, ενώ το κεφάλι είχε αποκολληθεί από το σώμα με τις αρχές να το βρίσκουν λίγα μέτρα μακρύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, η ακρωτηριασμένη σορός ανήκει σε έναν υψηλόσωμο άνδρα, ηλικίας 35 με 50 χρόνων. Το ιατροδικαστικό πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρμόδιων αρχών. Από τα στοιχεία που ελέγχθηκαν δεν προκύπτει κάποια κάκωση.

«Όπως καταλαβαίνεται είχαμε λίγα πράγματα στη διάθεσή μας. Ωστόσο, το πτώμα ανήκει σε έναν υψηλόσωμο άνδρα ηλικίας 35 με 50 χρόνων. Παράλληλα, διαπιστώσαμε πως ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στο νερό για τουλάχιστον 3 μήνες», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, συμπληρώνοντας πως δεν βρέθηκαν κακώσεις.

Ρέθυμνο: «Δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια, προς το παρόν 

«Απ’ αυτά που έχουμε και ελέγξαμε φαίνεται ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που προκύπτουν από κάποια εγκληματική ενέργεια όπως μαχαίρωμα ή πυροβολισμό. Τα οστά ήταν καθαρά από τέτοιου είδους κακώσεις. Αυτό βέβαια που δεν μπορούμε να ξέρουμε είναι αν έπεσε μόνος του στη θάλασσα ή αν τον έσπρωξα. Επίσης, παθολογικά είδαμε ότι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα γιατί είχε διατηρηθεί η καρδιά και ήταν σε καλή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και του DNA.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις