Τοπικά Νέα

Ρέθυμνο: Υπό έλεγχο δύο φωτιές στον Μυλοπόταμο

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Μυλοπόταμο από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν το μεσημέρι, στο Καστρί Μυλοποτάμου και το χωριό Αλοϊδές.

Οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν γρήγορα την κατάσταση και ο κίνδυνος για επέκταση σε κατοικημένες περιοχές ήταν μεγάλος.

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής με ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστικών οχημάτων, ενός πεζοπόρου τμήματος και είκοσι ανδρών, έθεσαν τις εστίες σε πλήρη έλεγχο χωρίς οι φλόγες τελικά να φτάσουν στα σπίτια.

Πυροσβέστες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα στην περιοχή για τυχόν αναζωπύρωση λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι φλόγες κατέκαψαν αγροτολιβαδική, δασική και θαμνώδη έκταση.
Συγκεκριμένα στο χωριό Καστρί η φωτιά έκαψε 20 στρέμματα αγροτολιβαδικής και δασικής έκτασης ενώ στις Αλοϊδές κάηκαν 10 στρέμματα αγροτολιβαδικής έκτασης.

Διαβάστε ακόμα:

Ρέθυμνο: Η φωτιά στο Καστρί δεν απειλεί τον οικισμό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα