Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ριφιφί σε φαρμακείο της Θεσσαλονίκης: Άρπαξαν 2.000 ευρώ και ναρκωτικά χάπια

Ριφιφί σε φαρμακείο της Θεσσαλονίκης: Άρπαξαν 2.000 ευρώ και ναρκωτικά χάπια

Καλά διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι δράστες της ληστείας φαρμακείου στις Συκιές της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τετάρτης (5.4.2023), οι οποίοι διέρρηξαν το κατάστημα με τη μέθοδο του ριφιφί.

Όπως έγινε γνωστό οι δράστες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του διπλανού άδειου καταστήματος και ακολούθως μπήκαν στο φαρμακείο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν καλά το φαρμακείο, αφού η τρύπα που άνοιξαν ήταν ακριβώς πίσω από την ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι δράστες αφαίρεσαν αρχικά 500 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο, ενώ στη συνέχεια βρήκαν και τα υπόλοιπα χρήματα. 

Μάλιστα, πριν αποχωρήσουν έκλεψαν κουτιά με ναρκωτικά χάπια.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη η οποία έφτασε πρώτη στο φαρμακείο ανέφερε ότι «μόλις μπήκα στο μαγαζί αντίκρισα τις υλικές ζημιές και το ταμείο που ήταν πεσμένο στο πάτωμα. Λείπανε όλα τα λεφτά. Υπήρχε μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο. Στον πίσω χώρο έγινε μεγαλύτερη ζημιά. Ανοίξανε ντουλάπια, πετάξανε κάτω έγγραφα, αδειάσανε μέχρι και τον κάδο με τα σκουπίδια, κάποια σκισμένα φάρμακα επίσης. Λείπανε κάποια ναρκωτικά χάπια που είναι δύσκολο να τα προμηθευτείς».

Η ίδια εκτίμησε ότι πιθανώς οι δράστες να έχουν μπει ως πελάτες στο φαρμακείο, καθώς γνώριζαν καλά το χώρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις