Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ριφιφί στη Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη για το χτύπημα

Ριφιφί στη Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη για το χτύπημα

Το ριφιφί στη Θεσσαλονίκη ήταν όπως δείχνει και το βίντεο ντοκουμέντο μελετημένο. Ο δράστης που πιθανότατα είχε συνεργό ήξερε τι έπρεπε να κάνει μέσα στο κατάστημα…

Ριφιφί σημειώθηκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη δυτική Θεσσαλονίκη, επί της οδού Λαγκαδά, απ’ όπου άγνωστος άρπαξε χρηματοκιβώτιο με πάνω από 6.000 ευρώ αλλά και τυχερούς λαχνούς. Η κλοπή σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν έκλεισε το κατάστημα που έγινε «στόχος».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης εκτιμάται ότι τρύπωσε σε διπλανό κατάστημα και δημιουργώντας οπή στον διαχωριστικό τοίχο μπήκε στο κατάστημα τυχερών παιγνίων. Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, βλέπουμε τον δράστη να μπαίνει γονατιστός στο κατάστημα και να κατευθύνεται στον πάγκο.

Με γάντια στα χέρια, κουκούλα στο πρόσωπο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και μια τσάντα για να βάλει τα χρήματα μπαίνει στο κατάστημα και κοιτάει την κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τα πάντα. Η κάθε του κίνηση είναι μελετημένη και δείχνει πως ήξερε πολύ καλά το κατάστημα.

Ο νεαρός χωρίς να σηκωθεί σε κανένα σημείο, με ένα φακό στα χέρια φαίνεται να αρπάει μια δεσμίδα με ΣΚΡΑΤΣ και στη συνέχεια να συνεχίζει με το χρηματοκιβώτιο. Οι αστυνομικοί που εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο ντοκουμέντο, θεωρούν πολύ πιθανό να υπήρχε συνεργός που να κρατούσε τσίλιες. Στεκόταν όπως φαίνεται πίσω από την τρύπα που είχε ανοίξει και οδηγούσε στα ενδότερα του καταστήματος.

Όπως είπε στο newsit.gr, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος: «Ο δράστης ξεκίνησε απο το διπλανό κατάστημα που είναι εκτός λειτουργίας και στη συνέχεια διέρρηξε το δικό μου. Φαίνεται πως γνώριζε πάρα πολύ καλά τι έκανε καθώς βρήκε αμέσως το χρηματοκιβώτιο. Άνοιξαν πρώτα μια τρύπα στη γυψοσανίδα, έκοψαν τα δύο μεταλλικά πάνελ και μπήκαν από το δίπλανό κατάστημα.

Μόλις ο δράστης κατάφερε να μπεί μέσα ξήλωσε όλο το χρηματοκιβώτιο και η ζημιά ανέρχεται στα 6.100 ευρώ. Ο συναγερμός μας δεν χτυπησε καθώς ο δράστης μπήκε με τα γόνατα από την τρύπα και έμεινε χαμηλά κάτω από τον πάγκο. Δεν σηκώθηκε όρθιος ούτε για μια στιγμή για να τον πιάσει ο συναγερμός. Ηταν σίγουρα μελετημένο σχέδιο. Ο δράστης ήξερε ακριβώς που να χτυπήσει και πως να κινηθεί.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο από το ριφιφί που έγινε σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις