Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ροδόπη: Ανατριχιαστικές αυτοκτονίες στα σπίτια τους – Έγραψε σημείωμα στα παιδιά της και κρεμάστηκε!

Ροδόπη: Ανατριχιαστικές αυτοκτονίες στα σπίτια τους – Έγραψε σημείωμα στα παιδιά της και κρεμάστηκε!

Συγκλονίζουν οι δύο αυτοκτονίες στη Ροδόπη. Δυο νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις ζωές τους…

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το περασμένο Σάββατο σε χωριό της Ροδόπης η κηδεία της 46ης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή διά απαγχονισμού την Παρασκευή 27 Απριλίου μέσα στο σπίτι της στην Κομοτηνή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα χρησιμοποίησε το σχοινί από το παντζούρι, το οποίο έδεσε γύρω από το λαιμό της, και έδωσε τέλος στην ζωή της. Την γυναίκα βρήκε ο σύζυγός της. Μάλιστα η γυναίκα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα συνέταξε ένα σημείωμα που απευθύνονταν στον σύζυγο και στα δύο ανήλικα παιδιά της όπου εξηγούσε τους λόγους της απόφασής της.

Στην περίπτωση της γυναίκας διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη, που επιβεβαίωσε την αιτία του θανάτου.

Δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Απριλίου με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 33χρονος άνδρας από τις Σάπες του νομού Ροδόπης. Όπως επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο άνδρας επιχείρησε αρχικά να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, όμως τελικά ο θάνατός του επήλθε όταν κρεμάστηκε.

Ο 33χρονος ζούσε με τους γονείς του και αυτός που τον βρήκε ήταν ο πατέρας του. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Πηγή: xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις