Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ροδόπη: Η μέρα που η τύχη εγκατέλειψε το δίδυμο διαρρηκτών – “Πάγωσαν” τα χαμόγελα!

Ροδόπη: Η μέρα που η τύχη εγκατέλειψε το δίδυμο διαρρηκτών – “Πάγωσαν” τα χαμόγελα!

Οι δύο δράστες είχαν καταφέρει να αρπάξουν μετρητά και ηλεκτρονικές συσκευές. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ονειρεύονταν…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών τρεις διαρρήξεις επιχειρήσεων, που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 23-4-2018, στο νομό Ροδόπης. Συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς, 21χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 16χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δύο δράστες διέρρηξαν τρεις επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, το χρηματικό ποσό των 2.450 ευρώ, πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κινητό τηλέφωνο .

Στο πλαίσιο των ερευνών καθώς και την κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν οι δύο από τους αφαιρεθέντες ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το κινητό τηλέφωνο , τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγη: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις