Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Ανατροπή στον άγριο ξυλοδαρμό επιχειρηματία μπροστά στη γυναίκα του – Όλοι αθώοι για το επεισόδιο!

Ρόδος: Ανατροπή στον άγριο ξυλοδαρμό επιχειρηματία μπροστά στη γυναίκα του – Όλοι αθώοι για το επεισόδιο!

Το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα σε μπαρ, όπου ο 47χρονος επιχειρηματίας ήταν μαζί με τη γυναίκα του. Λίγες ώρες αργότερα, βρισκόταν τραυματισμένος σε νοσοκομείο…

Αθώοι κρίθηκαν χθες (31-10-2019) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, τέσσερις άνδρες ηλικίας 33, 30, 63 και 35 ετών οι οποίοι κατηγορούνταν για τον άγριο ξυλοδαρμό 47χρονου επιχειρηματία.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε ο 47χρονος. Σύμφωνα με αυτή, στις 03.30 τα ξημερώματα στις 17 Απριλίου 2016 και ενώ διασκέδαζε σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μαζί με την σύζυγό του, ο 30χρονος ιδιοκτήτης μαζί με άλλα έξι άτομα φέρονταν να διαπληκτίστηκαν μαζί του και να του προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη με τα χέρια τους, σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ο 47χρονος προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση, ενώ από τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία διαπιστώθηκε επίσης ότι το κατάστημα λειτουργούσε, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σε βάρος του 30χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου είχε ζητηθεί η διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου.

Σημειώνεται πως στη δικαιοσύνη προσέφυγαν τόσο ο 30χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και ο 63χρονος πατέρας του, καταθέτοντας διά του δικηγόρου τους έγκληση κατά του 47χρονου για ψευδή καταμήνυση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες ανέφεραν μεταξύ άλλων στη μήνυσή τους πως το περιστατικό το οποίο ο 47χρονος καταλογίζει στον 30χρονο είχε γίνει μεν στο κατάστημά του, όμως μεταξύ αυτού και θαμώνων.

Πατέρας και γιος ισχυρίζονται ότι τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου 2016 το κατάστημα ήταν γεμάτο από κόσμο όταν εμφανίστηκε ο 47χρονος ο οποίος έκανε ξαφνικά λαβή κλειδώματος σε άλλο θαμώνα.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης ανέφερε επίσης στη μήνυσή του ότι όταν επενέβησαν οι υπόλοιποι για να τους χωρίσουν ο 47χρονος άρχισε να τους βρίζει και να απειλεί ότι θα κάψει το κατάστημα του.

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως ο 47χρονος ήταν εμφανώς μεθυσμένος και χωρίς έλεγχο καθώς χτυπούσε με χέρια και πόδια τους παρευρισκομένους με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς.

Ο 30χρονος τονίζει επίσης ότι μέχρι να βγει στο δρόμο από το μπαρ, λόγω του μεγάλου αριθμού πελατών, το επεισόδιο είχε λήξει καθώς όπως πληροφορήθηκε στη συνέχεια κάποιοι παρευρισκόμενοι συνεπλάκησαν με τον 47χρονο και όλοι μαζί έπεσαν από την ξύλινη εξέδρα στο δρόμο.

Αλλά και ο 63χρονος πατέρας στη μήνυσή του ανέφερε ότι επιστρέφοντας στο κατάστημα είδε αγανακτισμένους πελάτες να τον πετούν κυριολεκτικά σπρώχνοντας τον από το μπαρ στο δρόμο. Τότε ο 47χρονος έπεσε παρασύροντας κάποιους από αυτούς που έπεσαν επάνω του και στη συνέχεια βρίζοντας και απειλώντας έφυγε με τη σύζυγό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, με κατηγορούμενους τον 30χρονο γιο και τον 63χρονο πατέρα του καθώς και δύο ακόμα άτομα – πελάτες του καταστήματος- ηλικίας 33 και 35 ετών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι υποστήριξαν ότι ουδεμία σχέση έχουν με το επεισόδιο που έγινε και πως σε καμία περίπτωση δεν ενεπλάκησαν σε αυτό. Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους ισχυρισμούς, απάλλαξε από την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τους τέσσερις κατηγορούμενους, κρίνοντάς τους αθώους.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις