Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο – Φρικτός θάνατος υπό μυστηριώδεις συνθήκες [pics]

Ρόδος: Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο – Φρικτός θάνατος υπό μυστηριώδεις συνθήκες [pics]

Πάγωσαν οι περαστικοί που αντίκρισαν το απανθρακωμένο πτώμα στο αυτοκίνητο. Αποκλεισμένη η περιοχή από αστυνομικούς. Στο σημείο ιατροδικαστής…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί, έρευνα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου και τους Αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου, για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο άγνωστο άτομο, πιθανότα άντρας.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή των Στεγνών και σε απόμερο σημείο, βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο, εντός του οποίου υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα. Περαστικοί που είδαν τις σκληρές εικόνες ειδοποίησαν την Αστυνομία και η περιοχή αποκλείστηκε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 07.00 το πρωί, από διερχόμενους που είδαν το όχημα καμένο. Όταν έφθασαν εκεί, αντίκρισαν ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα άτομο απανθρακωμένο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο Εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής που αυτή την ώρα βρίσκεται επιτόπου μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κο Τσιτσικά και τον αστυνομικό Διευθυντή κο Μιχάλη Καληωράκη καθώς επίσης και άλλους αρμόδιους αξιωματικούς.

Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι αυτή την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία για τη Ρόδο, παραμένουν ανοιχτά.

Πληροφορίες: dimokratiki.gr, rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις