Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ρόδος: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 24χρονης – «Έσβησε» την ημέρα των γενεθλίων της

Ρόδος: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 24χρονης – «Έσβησε» την ημέρα των γενεθλίων της

Από πνευμονικό οίδημα κατέληξε η 24χρονη από τη Ρόδο, η οποία «έσβησε» ξαφνικά την ημέρα των γενεθλίων της και συγκεκριμένα ενώ διασκέδαζε με φίλους στο πάρτι της.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο που έκανε τη νεκροψία στη σορό της άτυχης νεαρής κοπέλας, η αίτια θανάτου της 24χρονης από τη Ρόδο είναι το πνευμονικό οίδημα και τώρα διερευνάται με εργαστηριακές εξετάσεις η αίτια του.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών, αλλά και για να γιορτάσει με τον τρόπο αυτό τα γενέθλιά της, ενώ πρόσφατα είχε πάρει και το πτυχίο της.

Σε κάποια στιγμή την ώρα που διασκέδαζε, η νεαρή Ροδίτισσα, επειδή ήξερε να παίζει πιάνο σηκώθηκε να παίξει αλλά εκεί ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Οι φίλοι της και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα, βυθίζοντας έτσι σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις