Παρασκευή, 14 Ιουν.
36oC Αθήνα

Ρόδος: Αρρωστημένο ”παιχνίδι” με λέιζερ – Σημάδευαν αεροπλάνα και ελικόπτερα!

Ρόδος: Αρρωστημένο ”παιχνίδι” με λέιζερ – Σημάδευαν αεροπλάνα και ελικόπτερα!

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας – Άγνωστοι έπαιζαν με τα νεύρα των πιλότων και έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια πτήσεων

Διαταραγμένα, επιπόλαια ή επικίνδυνα άτομα επέλεξαν να παίξουν με τα… νεύρα των πιλότων το βράδυ της περασμένης Τρίτης αλλά κυρίως με την ασφάλεια των πτήσεων, βάζοντας στο στόχαστρο των λέιζερ που κρατούσαν και άναβαν, αεροπλάνα και ελικόπτερα που εκείνη την ώρα επιχειρούσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Ρόδου ή που πετούσαν πάνω από την ευρύτερη περιοχή.

Το γεγονός που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Ροδιακή» επιβεβαιώνεται επισήμως από τους αρμοδίους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και αποτελεί σε κάθε περίπτωση σοβαρό ζήτημα το οποίο αναμένεται να διερευνήσουν συστηματικά στο εξής, οι αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Για το περιστατικό αυτό, ενημερώθηκε ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα να παραγγείλει τη διενέργεια έρευνας για να στοιχειοθετηθούν τα σχετικά αδικήματα που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Οι νέες αυτές περιπτώσεις παρενόχλησης των αεροσκαφών με ειδικούς φακούς ακτινών λέιζερ, αναφέρθηκαν από πιλότους δύο πολιτικών αεροσκαφών την ώρα που επιχειρούσαν προσέγγιση στο αεροδρόμιο της Ρόδου καθώς επίσης και από τους πιλότους ελικοπτέρου που εκείνο το βράδυ πετούσε πάνω από το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Παρά τον έλεγχο που ακολούθησε από αρμόδιους υπαλλήλους του αεροδρομίου αλλά και αστυνομικούς του ΑΤ Αερολιμένα Ρόδου οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, ο δράστης που έβαζε σε πραγματικό κίνδυνο ανθρώπινες ζωές δεν εντοπίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου στην Πάτρα του 2013…


Πάτρα: Πατέρας ζητάει να κάνουν ευθανασία στο παιδί του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε