Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Δραματική έκκληση για την εξαφάνιση μητέρας τριών παιδιών! Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της

Ρόδος: Δραματική έκκληση για την εξαφάνιση μητέρας τριών παιδιών! Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της

Η αγωνία των παιδιών της που «οργώνουν» όλη την περιοχή για να την βρουν, έχει χτυπήσει κόκκινο. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η κόρη της, η οποία προχώρησε σε αναπαράσταση στον δύσβατο χώρο όπου βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα στο Λιμάνι του χωριού Στεγνά στη Ρόδο.

«Η μητέρα μου δεν ήρθε μόνη της εδώ. Δεν θα επέλεγε ποτέ αυτό το σημείο για να περπατήσει», λέει ταραγμένη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η Στάνκα Ιβάνοβα Μαβροντίεβα 64 χρόνων, αγνοείται από το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, από την περιοχή Αρχάγγελος Ρόδου.

Η μητέρα τριών παιδιών που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έφυγε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και να πάει μια βόλτα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Συγχωριανός της ισχυρίζεται πως την μετέφερε αργότερα στο λιμάνι στην περιοχή Στεγνά, όταν του έκανε οτοστόπ. Εκεί βρεθήκαν η ζακέτα, τα παπούτσια και τα γυαλιά οράσεως της. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα τελευταία της ίχνη, ενώ κατευθύνεται προς τη θάλασσα.

«Είναι ένα μέρος που φαίνεται από παντού, δεν μπορεί κάποιος να μην την είδε. Είναι σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Την μητέρα μου την ξέρω καλά, δε θα ερχόταν εδώ», είπε με δάκρυα στα μάτια η κόρη της και συνέχισε: «Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας βοηθήσει. Ήταν γλυκός άνθρωπος και απλός. Μας λείπει…»

Πηγή: anikolouli.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις