Site icon NewsIT

Ρόδος: Έφτιαξαν αυτά τα πιάτα και βραβεύτηκαν – Οι συνταγές που μάγεψαν τους κριτές [pics]

01.02.2017 | 11:01
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Οι δημιουργίες τους έγιναν θέμα συζήτησης με τις σχετικές φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Οι δύο Έλληνες σεφ ποζάρουν χαμογελαστοί...

Μια ακόμη σημαντική γαστρονομική διάκριση κατάφεραν να κατακτήσουν δύο Ροδίτες σεφ, δείγμα του υψηλού επιπέδου που υπάρχει στο νησί. Πρόκειται για τον Αργύρη Γιαννόπουλο με καταγωγή από την Μαλώνα και την Λάρδο και τον Μιχάλη Χαραλάμπους από το Ασκληπειό. Οι δύο τους συμμετείχαν ως δίδυμο στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό ”Greek Chef” που διεξάγεται στο πλαίσιο μεγάλης έκθεσης τροφίμων και κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στην κατηγορία «ζεστό πιάτο, δημιουργική Ελληνική κουζίνα». Το πιάτο που παρουσίασαν ήταν λαβράκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά της γης, με παραδοσιακό αναδομημένο κρητικό ντάκο.

Αμφότεροι εξέφρασαν την χαρά τους, ενώ ετοιμάζονται το καλοκαίρι να επιστρέψουν και πάλι στo νησί για να εργαστούν σε εστιατόριο πεντάστερου ξενοδοχείου, στη Νότια Ρόδο. Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Γιαννόπουλος ολοκληρώνει φέτος την φοίτησή του σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, ενώ ο Μιχάλης Χαραλάμπους το μεταπτυχιακό του στον ίδιο τομέα.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version