Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Ελεύθεροι με όρους οι οπαδοί που κατηγορούνται για τα επεισόδια στο Διαγόρας – Παναχαϊκή

Ρόδος: Ελεύθεροι με όρους οι οπαδοί που κατηγορούνται για τα επεισόδια στο Διαγόρας – Παναχαϊκή

Απίστευτες εικόνες από τον αγώνα Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή στη Super League 2, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να έχουν συμπλοκές με τα ΜΑΤ και τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν εγκλωβισμό παικτών στα αποδυτήρια…

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, έως την εκδίκαση της υπόθεσής τους στις 3 Απριλίου, αφέθησαν οι 26 οπαδοί της Παναχαϊκής και του Διαγόρα που μετείχαν στα επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

Εν τω μεταξύ, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τα στοιχεία τεσσάρων ακόμα ατόμων που εμπλέκονται στα επεισόδια.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας από 16 έως 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των αθλητικών νόμων, οπλοχρησία και διάπραξη φθορών. Επιπλέον ένας από τους εμπλεκομένους, ηλικίας 33 ετών, κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι προέβη στη ρίψη αυτοσχέδιας εμπρηστικής κατασκευής (βόμβας μολότοφ) προς τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν για την αποκλιμάκωση των επεισοδίων.

Η καταγγελία της Παναχαϊκής

H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις