Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Έλυσε τη σιωπή η ανήλικη για τη διαρροή ροζ βίντεο στο TikTok

Ρόδος: Έλυσε τη σιωπή η ανήλικη για τη διαρροή ροζ βίντεο στο TikTok

H ανήλικη μαθήτρια εντοπίστηκε από αστυνομικούς μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε. Η Ρόδος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης που προβληματίζει…

Η καταγγελία ήταν ανώνυμη και συνοδευόταν από ένα βίντεο που είχε διαρρεύσει στο TikTok. Σε αυτό η ανήλικη μαθήτρια εμφανιζόταν σε προσωπικές της στιγμές με έναν άντρα αρκετά χρόνια μεγαλύτερό της. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να διαπιστώσουν όλα όσα συνέβαιναν και σε αυτό το πλαίσιο εντόπισαν και πήραν καταθέσεις από τα κεντρικά πρόσωπα. Η ανήλικη υποστήριξε πως διατηρεί σχέση μαζί του και πως αυτό συμβαίνει με τη συγκατάθεση της μητέρας και της γιαγιάς της. Στο ίδιο μήκος κύματος και η κατάθεση που έδωσε ο 26χρονος.

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού η δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας κατά ενός Έλληνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης ή και της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσε ανώνυμη καταγγελία που απεστάλη τον Νοέμβριο του 2021 μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων) εις βάρος του Έλληνα.

Συνοδευόταν δε από βίντεο, της ανήλικης στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης TikTok στην οποία απεικονίζεται σε προσωπικές της στιγμές με άγνωστο, ενήλικο άνδρα. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξακρίβωσε τα στοιχεία της ανήλικης, κατοίκου της Ρόδου και ενημέρωσε σχετικά την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου που παρήγγειλε τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν την ανήλικη που εμφανιζόταν στο βίντεο αλλά και τον άνδρα. Εξεταζόμενη παρουσία παιδοψυχολόγου ανέφερε ότι διατηρεί σχέση μαζί του, από την ηλικία των 15 ετών με την θέλησή της και με γνώση της μητέρας και της γιαγιάς της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, ο άνδρας, ηλικίας σήμερα 26 ετών, εξεταζόμενος κατέθεσε ότι η σχέση τους είναι σε γνώση της οικογένειας της και ότι δεν είχε ολοκληρωθεί παρά μόνον όταν συμπλήρωσε το 17ο έτος της ηλικίας της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις