Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρόδος: Έργο τέχνης η εκπληκτική τυρκουάζ θαλαμηγός που κατασκευάστηκε στην Τουρκία – Το παρθενικό της ταξίδι [pics, vid]

Ρόδος: Έργο τέχνης η εκπληκτική τυρκουάζ θαλαμηγός που κατασκευάστηκε στην Τουρκία – Το παρθενικό της ταξίδι [pics, vid]

H τυρκουάζ θαλαμηγός είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Η Ρόδος ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Βασιλικές ανέσεις για τους επιβάτες της…

Η Ρόδος στο επίκεντρο των συζητήσεων, αυτή τη φορά για μια υπερπολυτελή θαλαμηγό που βρίσκεται στο νησί και κεντρίζει τα βλέμματα. Ο συνδυασμός του υπέροχου χρώματός της με το μέγεθός της, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

Η 77 μέτρων “Go” τυρκουάζ χρώματος, βρίσκεται απο το περασμένο Σάββατο (23-06-2018) το απόγευμα στην περιοχή “Κολώνα” στο λιμάνι της Ρόδου ενώ είναι άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει στο νησί.

Με 13 επιβάτες και 21 άτομα πλήρωμα, η θαλαμηγός “Go” κατασκευάστηκε από την εταιρεία Turquoise στην Τουρκία και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2018. Τον σχεδιασμό ανέλαβε η εταιρεία H2 Yacht Design ενώ είναι φτιαγμένη από χάλυβα και αλουμίνιο. Η εντυπωσιακή θαλαμηγός αποτελεί μία από τις πιο καινούργιες των τελευταίων μηνών και το ταξίδι της στη Ρόδο, ήταν ένα από τα πρώτα της.

Ρόδος: Η τυρκουάζ θαλαμηγός που μαγνητίζει τα βλέμματα

Είναι μια ιδιαίτερα σύγχρονη θαλαμηγός με όλες τις ανέσεις και πολυτέλειες. Διαθέτει ένα μικρότερο σκάφος προκειμένου να προσεγγίζει τη στεριά όταν βρίσκεται στα ανοιχτά ή ακόμη και για τις μικρές της εξορμήσεις των επιβατών της, ενώ μάλιστα υπάρχει χώρος και για να φιλοξενεί λιμουζίνα στο γκαράζ της.

Στο εσωτερικό της διαθέτει πολυτελείς σκάλες αλλά και ασανσέρ, εννέα καμπίνες για φιλοξενία και μια κεντρική υπερπολυτελή για τον ιδιοκτήτη της. Διαθέτει επίσης πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο, σπα, χαμάμ κ.α.

Μυστική επίσκεψη από τον πρωθυπουργό του Κατάρ

Στη Ρόδο βρέθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός του Κατάρ και μέλος της βασιλικής οικογένειας της χώρας Τζασίμ Αλ Θανί, ο οποίος μαζί με μέλη της οικογένειάς του έφτασε στο νησί με την πολυτελή θαλαμηγό Al Mirqab.

Η επίσκεψή του κρατήθηκε μυστική, σύμφωνα με την επιθυμία του, και αυτός ήταν ο λόγος που το πολυτελές σκάφος του δεν έδεσε στο λιμάνι της Ρόδου αλλά έριξε άγκυρα στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων κοντά στη Νέα Μαρίνα.

Ο πρωθυπουργός του Κατάρ που ήρθε στη Ρόδο με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, προηγουμένως είχε επισκεφτεί την Κρήτη και την Κάρπαθο, ενώ μετά τη Ρόδο, κατευθύνθηκε στη Σαντορίνη.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις