Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: “Έτσι σκοτώσαμε την Ελένη Τοπαλούδη” – Σοκάρει η κατάθεση του 19χρονου – Αποκαλύψεις φωτιά για τη δολοφονία!

Ρόδος: “Έτσι σκοτώσαμε την Ελένη Τοπαλούδη” – Σοκάρει η κατάθεση του 19χρονου – Αποκαλύψεις φωτιά για τη δολοφονία!

Ο 19χρονος Αλβανός περιγράφει αναλυτικά το έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη.
Η μοιραία νύχτα, οι απειλές και τα χτυπήματα μέχρι το ανατριχιαστικό τέλος της φοιτήτριας.
Τι ομολογεί πως έκανε ο ίδιος και σε ποια σημεία κατηγορεί τον Ροδίτη φίλο του.
Τι ισχυρίζεται για το μοιραίο βράδυ και η κίνηση τακτικής που έκανε το πρωί

Ο 19χρονος κατηγορούμενος περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία, τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Είναι η προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους άντρες του λιμενικού, για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Όλα όσα έγιναν εκείνη τη μοιραία νύχτα που η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας.

Όπως λέει “η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου”. Σε αυτό το διαμέρισμα όπως φαίνεται ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

“Θολώσαμε όταν ακούσαμε για αστυνομία”

“Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι”.

Όπως λέει ο 19χρονος, η Ελένη Τοπαλούδη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Σε αυτό το σημείο αρχίζει να τα ρίχνει όλα στον 21χρονο Ροδίτη φίλο του. “Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. “Πάμε να το τελειώσουμε” μου είπε”.

“Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο”. Δείτε αναλυτικά την κατάθεση στο επόμενο βίντεο της εκπομπής “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Η κατάθεση του 19χρονου

Κούγιας: Ο 19χρονος παίρνει πίσω την ομολογία

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε σήμερα αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις