Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Η αιτία πίσω από την άγρια επίθεση υπαστυνόμου στον διευθυντή του με όπλο και βαριοπούλα (video)

Ρόδος: Η αιτία πίσω από την άγρια επίθεση υπαστυνόμου στον διευθυντή του με όπλο και βαριοπούλα (video)

H Ρόδος παρακολουθεί ανάστατη τις αποκαλύψεις μετά τα όσα έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού. Ο υπαστυνόμος διέλυσε το αυτοκίνητο του προϊσταμένου του και ανέβηκε οπλισμένος στο γραφείο…

Μια υπηρεσιακή διαμάχη που υπήρχε μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή της Ρόδου και του υπαστυνόμου που με το αγροτικό του αυτοκίνητο χτύπησε τρεις φορές το όχημα του προϊσταμένου του και στη συνέχεια ανέβηκε έχοντας μια βαριοπούλα στα χέρια του έως και το γραφείο διευθυντή, φαίνεται να βρίσκεται πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε χθες το πρωί.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 10:30 το πρωί της Κυριακής, όταν ο 48χρονος υπαστυνόμος εμφανίστηκε με το (4Χ4) έξω από την αστυνομική διεύθυνση της Ρόδος. Ξαφνικά ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητου του Αστυνομικού Διευθυντή που ήταν σταθμευμένο.

Το “χτύπησε” τρεις φορές, ενώ στη συνέχεια κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και με μια βαριοπούλα στα χέρια συνέχισε το καταστροφικό του έργο. Οι δύο σκοποί που υπήρχαν εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν άναυδοι τον συνάδερφο τους, να κινείται ως μαινόμενος ταύρος. Στη συνέχεια ο 48χρονος άνδρας μπήκε στο κτίριο και κινήθηκε προς το γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή. Εκεί κρατώντας τη βαριοπούλα στα χέρια του έσπασε ένα τζάμι, ενώ πάνω του είχε και το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ο υπαστυνόμος άρχισε να βρίζει το προϊστάμενο του, ενώ προξένησε κι άλλες ζημιές μέσα στο γραφείο. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κτίριο κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν τον ανεξέλεγκτο συνάδελφο τους, πριν ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Click4more: Ρόδος: Υπαστυνόμος μαινόμενος στο γραφείο του διευθυντή του – Δεύτερη επίθεση με όπλο και βαριοπούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια μεταξύ του αστυνομικού υπήρχε μια διαμάχη. Ο υπαστυνόμος πριν δύο χρόνια είχε μετατεθεί από το Αστυνομικό Τμήμα, στο Τμήμα Διαχείρισης Μεταναστών. Μάλιστα ο 48χρονος είχε εξεταστεί από ψυχολόγο της Αστυνομίας και παραπέμφθηκε σε εξεταστεί από τριμελή επιτροπή της ΕΛ. ΑΣ.

Ο υπαστυνόμος θα βρίσκονταν ενώπιον της επιτροπής σήμερα το πρωί. Ωστόσο μια μέρα νωρίτερα επιτέθηκε εναντίον του οχήματος του Αστυνομικού Διευθυντή, με αποτέλεσμα ο υπαστυνόμος να συλληφθεί κι εις βάρος του να σχηματιστεί ποινική δικογραφία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις