Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Η απίθανη χρέωση των 130 ευρώ σε τουρίστα – Η απόδειξη που πήρε στα χέρια του!

Ρόδος: Η απίθανη χρέωση των 130 ευρώ σε τουρίστα – Η απόδειξη που πήρε στα χέρια του!
ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Ο τουρίστας κλήθηκε να πληρώσει 130 ευρώ και μάλιστα πήρε απόδειξη. Η χρέωση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στο νησί…

Σε ανέκδοτο, χάριν μιας μικρής μερίδας γιατρών, τείνει να εξελιχθεί στο νησί της Ρόδου η προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σε τουρίστες μέσω της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Μόνο ως κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα στον ελληνικό τουρισμό μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου με την σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Εκεί αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.

Ο ίδιος μιλώντας χθες στην εφημερίδα «Δημοκρατική» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις