Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ρόδος: Η πρόταση παγίδα και ο βιασμός της ανήλικης κοπέλας – Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση!

Ρόδος: Η πρόταση παγίδα και ο βιασμός της ανήλικης κοπέλας – Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση!

Η Ρόδος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αποκαλύψεις. Οι διακοπές που ονειρευόταν η οικογένεια της ανήλικης, δεν έγιναν ποτέ…

Με την υπ’ αρίθμ. 1764/2018 απόφαση του Στ’ Τμήματος του Αρείου Πάγου αναιρέθηκε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με 3ετή αναστολή, ένας Ελβετός, που κρίθηκε ένοχος με ελαφρυντικά για βιασμό ανηλίκου.

Το ανήλικο θύμα, μια Γερμανίδα, γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της διαμονής της στη Ρόδο σε ξενοδοχείο στα Κολύμπια, όπου περνούσε τις διακοπές της, μαζί με τους γονείς της.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος εργαζόταν εκεί ως διοργανωτής ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, ενώ τα βράδια σέρβιρε ποτά στο μπαρ, γνωρίστηκε με το θύμα το μεσημέρι της 3ης Σεπτεμβρίου 2001 και της πρότεινε να τον βοηθήσει στη διοργάνωση του βραδινού προγράμματος, καταγράφοντας κάποια κείμενα τραγουδιών από ένα CD.

Το θύμα δέχτηκε την πρόταση και πήγε στο σημείο συνάντησης με μια φίλη της, όπου κατά τις 14.00 εκείνο το μεσημέρι, έφθασε και ο κατηγορούμενος, κρατώντας ένα κουτί το οποίο υποτίθεται ότι περιείχε το CD.

Ανοίγοντας το κουτί και εκφράζοντας απορία για το άδειο περιεχόμενό του, ζήτησε από την ανήλικη να τον ακολουθήσει στο δωμάτιό του, που απείχε περίπου πενήντα μέτρα από το σημείο συνάντησης, προκειμένου να πάρει το επίμαχο CD. Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο, ο κατηγορούμενος της είπε να ψάξει ανάμεσα στα άλλα CD, που ήταν στο τραπέζι του δωματίου.

Στο μεταξύ εκείνος φέρεται να κλείδωσε την πόρτα, να κατέβασε τις κουρτίνες, να έπιασε την ανήλικη από τους ώμους και να την έριξε στο κρεβάτι. Όπως καταγγέλθηκε, αφού αφαίρεσε το πάνω μέρος του μαγιό της και κατέβασε το δικό του μαγιό, έπιασε το χέρι της και την ανάγκασε να το ακουμπήσει στα γεννητικά του όργανα, προσπαθώντας να την θωπεύσει.

Στη συνέχεια φέρεται να τη βίασε. Απολογούμενος υποστήριξε ότι τελούσε σε πλάνη για την ηλικία της, ότι έφερε μαζί της βραχιολάκι all inclusive, που χορηγείται μόνο σε ενήλικες, που έχουν πρόσβαση και σε αλκοολούχα ποτά και ότι περαιτέρω ήλθε σε επαφή μαζί του με τη θέλησή της, ενώ την ανέμενε φίλη της έξω από το δωμάτιό του.

Ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη πείστηκε να τον καταγγείλει δύο μέρες μετά το συμβάν στην αστυνομία από ανταγωνιστή του ανιματέρ. Η δίκη θα επαναληφθεί ενώπιον του ίδιου δικαστηρίου με νέα σύνθεση σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί μετά την καθαρογραφή της και κοινοποίηση της από τον Αρειο Πάγο στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις