Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Κατάθεση από άνθρωποι «κλειδί»

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Κατάθεση από άνθρωποι «κλειδί»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στη Ρόδο, με ένα κοριτσάκι 8 ετών να φέρεται ως θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, οι έρευνες της Ασφάλειας του νησιού συνεχίζονται…

Σύμφωνα με το MEGA, την ώρα που ο πάππους της ανήλικης εξαπολύει επίθεση στην κόρη του λέγοντας πως όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη, ένα άτομο που θεωρείται κλειδί στην υπόθεση, αναμένεται να καταθέσει αύριο Τρίτη.

Click4More: Ρόδος: Φως στο μαρτύριο που περνούσε θα δώσει η κατάθεση της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Το κοριτσάκι, που από την περασμένη εβδομάδα φιλοξενείται σε δομή της Ρόδου, εξετάστηκε εκ νέου από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η έκθεση από την κοινωνική λειτουργό σχετικά με τη διαβίωση της 8χρονης.

Το κοριτσάκι θα εξεταστεί και από γυναικολόγο μετά από παραγγελία της Εισαγγελικού λειτουργού. Τα πορίσματα που θα προκύψουν από τους δύο γιατρούς καθώς και η έκθεση της παιδοψυχολόγου θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η μητέρα της 8χρονης ζητά να λάμψει η αλήθεια, καθώς διαπίστωσε η ίδια όσα έχει υποστεί η κόρη της, ενώ ο Alpha ανέφερε πως έχουν καταθέσει άλλα δυο άτομα από το περιβάλλον φίλων και συγγενών της οικογένειας της μικρής, χωρίς να έχει προκύψει ακόμα οριστική απάντηση σχετικά με τον δράστη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις