Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος: Καραμανλής, Ρέμος και Σταμάτης Κόκοτας στη βάπτιση των διδύμων Καμπουράκη [pics]

Ρόδος: Καραμανλής, Ρέμος και Σταμάτης Κόκοτας στη βάπτιση των διδύμων Καμπουράκη [pics]

Η βάπτιση των διδύμων Καμπουράκη στη Ρόδο έφερε γνωστούς καλλιτέχνες, δημοσιογράφους αλλά και τον Κώστα Καραμανλή. Οι φωτογραφίες ταξιδεύουν στα social media…

Το πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός, κατά την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο ξενοδοχείο «Rodos Palace». Ο Αντώνης και η Εύη Καμπουράκη, βάπτισαν στο παρεκκλήσι «Αγιος Βασίλειος» του ξενοδοχείου, τα δίδυμα παιδιά τους, με νονούς, για με τον Βασίλη-Παΐσιο, τον παππού Βασίλη και την αδελφούλα Αναστασία-Μιχαέλα, για την Βαλασία-Τσαμπίκα, τη γιαγιά Βαλασία και τη θεία Μαίρη.
Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον μητροπολίτη Νουβίας κ. Σάββα και κληρικούς της Ρόδου. Η βάπτιση γινόταν αρχικώς σε πολύ στενό κύκλο προσώπων, όμως στην πορεία υπερέβησαν τους τετρακόσιους, λόγω της αθρόας προσέλευσης κόσμου.
Μεταξύ των προσκεκλημένων ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός Γ. Βαληνάκης, πολλά πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων και τάξεων, φίλοι της οικογένειας Καμπουράκη.
Ακολούθησε πάρτυ στο ξενοδοχείο, στο οποίο πήραν μέρος πάνω από 1.000 άτομα, με τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας να δίνουν τον τόνο και να προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών οι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάγδα Τσέγκου, Ναταλία Γερμανού, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Έμυ Λιβανίου, Χάρης Σιανίδης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς.
Αλλά και το γλέντι, στο ξενοδοχείο φυσικά, θύμιζε συναυλία με το μικρόφωνο να παίρνουν οι Σταμάτης Κόκοτας, Αντώνης Ρέμος και Νατάσα Θεοδωρίδου.
Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις