Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρόδος: Καταδίκη 54χρονου για ασέλγεια σε ανήλικη με «δόλωμα» καρφίτσα για τα μαλλιά

Ρόδος: Καταδίκη 54χρονου  για ασέλγεια σε ανήλικη με «δόλωμα» καρφίτσα για τα μαλλιά
Intime Αρχείο

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου στη Ρόδο αναβίωσε υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ένας 54χρονος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Ρόδο καταδίκασε για ασέλγεια με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη και έναντι αμοιβής έναν 54χρονο υπήκοο Αλβανίας. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών. Πρωτοδίκως, ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της dimokratikis.gr, αυτή τη φορά αναγνωρίστηκαν στον 54χρονο τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την τέλεση του αδικήματος της ασέλγειας σε ανήλικο.

Ο άνδρας φέρεται ότι τον Μάιο του 2018 να προσέφερε στην τότε 7χρονη μία καρφίτσα για τα μαλλιά, πείθοντας το κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου και ασέλγησε στη μικρή.

Επιπλέον φέρεται να είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να ασελγήσει εις βάρος της με τον 54χρονο να έχει επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας του κοριτσιού. Τις πράξεις της ασέλγειας εκμυστηρεύτηκε αρχικά η ανήλικη στην 21 ετών αδελφή της και έπειτα στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο 54χρονος που είναι έγγαμος και πατέρας δύο ενήλικων αγοριών, αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις