Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Κατέρρευσε σε μπαρ από το αλκοόλ που της σέρβιραν 16χρονη μαθήτρια

Ρόδος: Κατέρρευσε σε μπαρ από το αλκοόλ που της σέρβιραν 16χρονη μαθήτρια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανάστατη η Ρόδος από τα όσα έγιναν σε μπαρ του νησιού. Με μια 16χρονη μαθήτρια να καταρρέει μπροστά στην παρέα της, από το αλκοόλ που κατανάλωσε…

Στιγμές πανικού σε μπαρ του νησιού, με μια 16χρονη μαθήτρια να καταρρέει από το αλκοόλ και να μεταφέρεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε νοσοκομείο. Η Ρόδος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, με τους αστυνομικούς να έχουν προχωρήσει ήδη στην πρώτη σύλληψη. Η μητέρα της που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νυχτερινό κέντρο, ζητούσε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους που σέρβιραν ποτά στο ανήλικο παιδί της. Ευτυχώς ο κίνδυνος για τη ζωή της ανήλικης έχει περάσει, όμως οι έρευνες για τα όσα έγιναν βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ενημερώθηκαν αστυνομικοί να σπεύσουν άμεσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ιαλυσό της Ρόδου, όπου μια ανήλικη κοπέλα κατανάλωσε αλκοόλ και έχασε τις αισθήσεις της.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήταν ήδη στο σημείο επιβίβαζε από τον προαύλιο χώρο του καταστήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την 16χρονη -κάτοικο Ιαλυσού- δίπλα από την οποία μάλιστα βρισκόταν και η 48χρονη μητέρα της.

Η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι από το νυχτερινό κέντρο χορήγησαν στην ανήλικη κόρη της αλκοόλ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο λειτουργίας, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, από την ανήλικη λήφθηκε δείγμα αίματος που θα αποσταλεί αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις