Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρόδος: Καθηλώνει η εκπληκτική θαλαμηγός του Αρμάνι – Συνεχίζεται η περιοδεία στα ελληνικά νησιά!

Ρόδος: Καθηλώνει η εκπληκτική θαλαμηγός του Αρμάνι – Συνεχίζεται η περιοδεία στα ελληνικά νησιά!
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Το νησί της Ρόδου αναμένεται να επισκεφθεί ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι, στο πλαίσιο των διακοπών που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στα Ελληνικά νησιά. Ο σπουδαίος μόδιστρος…

που πριν από μερικές μέρες εθεάθη στα στενά της Μυκόνου αλλά και τη Σχοινούσα, μόλις χθες κατέφθασε στην Πάτμο ενώ εντός των ημερών αναμένεται να επισκεφθεί και τη Ρόδο. Ο Τζόρτζιο Αρμάνι που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας πραγματοποιώντας μια μικρή κρουαζιέρα με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του “Main”. Η θαλαμηγός του Ιταλού σχεδιαστή πήρε το όνομά της από την αγαπημένη μητέρα του, έχει μήκος 64 μέτρα και το αγόρασε αντί… 41 εκατομμυρίων ευρώ το 2008!

Για την κατασκευή της χρειάστηκαν τρία χρόνια, ενώ ο Ιταλός σχεδιαστής, όπως ήταν φυσικό, έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στον σχεδιασμό της. Ο Αrmani θέλησε το γιοτ του να ξεχωρίζει από τα άλλα πολυτελή σκάφη, γι’ αυτό εξωτερικάδεν έχει λευκό χρώμα, όπως συνηθίζεται, αλλά σκούρο γκρι.

Το σκάφος διαθέτει 6 καμπίνες για τους καλεσμένους και 8 για τα μέλη του πληρώματος και αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του προηγούμενου σκάφους του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, του «Mariu», το οποίο είχε μήκος πάνω από πενήντα μέτρα και χώρο για 12 καλεσμένους.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις