Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: “Καθόταν στο απέναντι τραπέζι και αυτά που μας έκανε δεν έχουν προηγούμενο”! Ανατροπή από τις κάμερες

μία γυναίκα κρατάει ένα ποτήρι

Αθώος κρίθηκε χθες (20-10-2020) από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου ένας 38χρονος Αλβανός που συνελήφθη το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου 2020 έπειτα από καταγγελία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο ηλικιωμένων Αγγλίδων.

Πιο συγκεκριμένα στις 22.10 εκείνο το βράδυ, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εις βάρος του μια 62χρονη υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας που διέμενε σε ξενοδοχείο στην Ιαλυσό αλλά και μια 71χρονη ομοεθνής φίλη της, οι οποίες υποστήριξαν ότι λίγη ώρα νωρίτερα ο 38χρονος χάιδευε τα γεννητικά του όργανα στην θέα τους.

Ο κατηγορούμενος, όπως ισχυρίστηκαν, εισήλθε εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κάθισε απέναντί τους και για μεγάλο χρονικό διάστημα τις κοιτούσε επίμονα ενώ είχε τα χέρια του κάτω από το τραπέζι.
Οι δύο αλλοδαπές ενοχλημένες από τις πράξεις του αποχώρησαν από το κατάστημα και μαζί με την παρέα τους κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο τους με τα πόδια.

Όπως είχαν υποστηρίξει, κατόπιν τις ακολούθησε και μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του επέστρεψαν στο κατάστημα και ζήτησαν την βοήθεια των υπαλλήλων. Οι πράξεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος και διαπιστώθηκε από τις καταγγέλλουσες πως όση ώρα τις κοιτούσε χάιδευε έντονα τα γεννητικά του όργανα πάνω από το παντελόνι του.

Διαπιστώθηκε επιπλέον ότι διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι παρεξηγήθηκαν οι κινήσεις του από τις ηλικιωμένες. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το βίντεο δεν απέδειξε εξάλλου τους ισχυρισμούς των δύο αλλοδαπών…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις