Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ρόδος: Κατονόμασε τον πασίγνωστο βιαστή της – Οι απαντήσεις και το χρονικό της υπόθεσης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η καταγγελία της 16χρονης προκάλεσε την ταχύτατη σύλληψη του 25χρονου. Αίσθηση από την αποκάλυψη των στοιχείων του…

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει τον επόμενο μήνα γνωστός Σουηδός τραγουδιστής, που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης συμπατριώτισσάς του! Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από πέντε χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 25χρονου τότε τραγουδιστή ποπ μουσικής στην Σουηδία. Ειδικότερα, ο 25χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 27ης Ιουλίου 2011 στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορούμενος για βιασμό μετά από καταγγελία της 16χρονης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι δυο τους, διασκέδαζαν σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μέχρι τα ξημερώματα. Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η 16χρονη, πήγαν στο δωμάτιο διαμονής του Σουηδού στην περιοχή Ψαροπούλα, όπου τη βίασε. Από τις αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίστηκε μερικές ώρες αργότερα στην Ρόδο, ο 25χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως το άτομο ”το οποίο ασκώντας σωματική βία την εξανάγκασε σε συνουσία” όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. 

Ενώπιον του ανακριτή πάντως, ο Σουηδός τραγουδιστής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και μάλιστα επιτέθηκε στην 16χρονη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή ήταν που επέμενε να συνευρεθούν και ότι του ρίχτηκε. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την θέληση της 16χρονης και ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους τον κατήγγειλε.

Μετά την απολογία του ο Σουηδός είχε αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 1.500 ευρώ. Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε