Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρόδος: Κοίταξε στη χαράδρα και του κόπηκαν τα γόνατα – Ο ανθρώπινος σκελετός και το θρίλερ 4 χρόνων!

Ρόδος: Κοίταξε στη χαράδρα και του κόπηκαν τα γόνατα – Ο ανθρώπινος σκελετός και το θρίλερ 4 χρόνων!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε σε χαράδρα κοντά στο νοσοκομείο του νησιού. Η Ρόδος παρακολουθεί τις έρευνες που οδηγούν σε εκτιμήσεις…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες (02-08-2018) έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την ταυτοποίηση ανθρώπινων οστών, που βρέθηκαν τυχαία από περιπατητή σε χαράδρα πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, με το DNA Γερμανού τουρίστα, που αγνοείται από την 6η Σεπτεμβρίου 2014.

Πρόκειται για τον Φρόμ Γκούντερ Βάλτερ, που γεννήθηκε το 1946 και βρισκόταν σε διακοπές στο νησί έχοντας καταλύσει σε ξενοδοχείο των Κολυμπίων. Ο 68χρονος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλεύθηκε στη νευρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, εξαφανίστηκε από τον θάλαμο νοσηλείας του ενώ έλειπε και η πεταλούδα που φορούσε για τον ορό που του χορηγήθηκε.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για τον εντοπισμό του αυτό δεν είχε καταστεί δυνατό. Χθες το πρωί βρέθηκαν από διερχόμενο περιπατητή, σε δύσβατη θαμνώδη τοποθεσία σε χαράδρα πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου τμήματα ανθρώπινου σκελετού.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ιατροδικαστής. Τα ανευρεθέντα οστά περισυνελλέγησαν και εκτιμάται ότι ανήκουν στον συγκεκριμένο αλλοδαπό. Διεξάγεται έρευνα προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός και να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις