Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος: «Ξεριζώθηκε» η μηχανή του αυτοκινήτου σε φοβερό τροχαίο μπροστά από μεγάλο ξενοδοχείο

Ρόδος: «Ξεριζώθηκε» η μηχανή του αυτοκινήτου σε φοβερό τροχαίο μπροστά από μεγάλο ξενοδοχείο

Το τροχαίο τα ξημερώματα προκάλεσε πανικό και ξεσήκωσε τους πελάτες ξενοδοχείου από τον ισχυρό θόρυβο. Η Ρόδος στο επίκεντρο με τις εικόνες του ατυχήματος να καθηλώνουν…

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από μεγάλο ξενοδοχείο και η Ρόδος ξύπνησε μουδιασμένη από τις εικόνες που το συνοδεύουν. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά δύο άτομα, με το ένα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 05:00, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο, επί της Ρόδου – Φαληρακίου κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Η μηχανή του οχήματος «ξεριζώθηκε», ενώ το σασί του τσακίστηκε στα δύο. Μέσα από τα συντρίμμια του οχήματος όμως, σαν από θαύμα βγήκαν ζωντανοί οδηγός και συνοδηγός.

Ο δεύτερος έφερε κάταγμα στο χέρι του και ελαφρά τραύματα και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου με το ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου που έφθασε στο σημείο, έκλεισε για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος από τα λάδια και τα κομμάτια από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου τα Δωδεκάνησα θρηνούν 10 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ οι τραυματίες που διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ από τροχαία ατυχήματα για να νοσηλευτούν ή να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ξεπερνούν τους 150! Δείτε τις εικόνες μετά το τροχαίο του protiekdosi.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις