Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ρόδος: Ληστεία με ξύλο σε γιαγιά για ένα κόσμημα – Φάνηκε το πρόσωπο του κουκουλοφόρου δυο μέρες μετά

Ρόδος: Ληστεία με ξύλο σε γιαγιά για ένα κόσμημα – Φάνηκε το πρόσωπο του κουκουλοφόρου δυο μέρες μετά

Η άγρια ληστεία σημειώθηκε μέσα σε διαμέρισμα που έμενε η άτυχη γιαγιά. Η Ρόδος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη του δράστη…

Στα χέρια της αστυνομίας ο 33χρονος κουκουλοφόρος που επιτέθηκε σε γιαγιά μέσα στο σπίτι που έμενε στην Ιαλυσό. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι της άτυχης ιδιοκτήτριας και η ληστεία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που πήρε, ήταν ένα κόσμημα που η γιαγιά φορούσε στο λαιμό της. Της επιτέθηκε, την ξυλοκόπησε και έφυγε χωρίς να προλάβουν οι αστυνομικοί να φτάσουν στο σημείο.

Ο 33χρονος όμως έπεσε στα χέρια των αστυνομικών δυο μέρες μετά. Αρχικά έγινε η προσαγωγή του και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης «έσπασε» και ομολόγησε τη ληστεία. Είπε πως είχε ανάγκη τα χρήματα και πως ήξερε ότι μέσα στο σπίτι, έμενε μόνη, μια ανυπεράσπιστη γριούλα.

Πιο αναλυτικά, στη σύλληψη ενός 33χρονου Έλληνα κατοίκου του νησιού για ληστεία, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού. Ο δράστης, που -ανακρινόμενος- ομολόγησε την πράξη του. Είχε εισέλθει το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σε σπίτι στην Ιαλυσό και με τη χρήση βίας αφαίρεσε από ηλικιωμένη κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις