Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: “Με βίασε στην παραλία και στη συνέχεια φώναξε και τους φίλους του” – Η νύχτα της απόλυτης φρίκης!

Ρόδος: “Με βίασε στην παραλία και στη συνέχεια φώναξε και τους φίλους του” – Η νύχτα της απόλυτης φρίκης!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Η καταγγελία της 20χρονης έστειλε έναν 24χρονο στη φυλακή. “Προσπαθούσα να ξεφύγω με όση δύναμη μου είχε απομείνει”…

Για τις 7 Οκτωβρίου 2019, προσδριορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η δίκη, με κατηγορούμενο για βιασμό έναν 24χρονο Σουηδό. Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες τις οποίες «ψάρευαν», εκμεταλλευόμενοι την μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου.

Ο 24χρονος ειδικότερα φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Συγκατηγορούμενοί του, είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων στοιχείων. Η δικογραφία εις βάρος των υπόλοιπων συγκατηγορούμενών του τέθηκε στο αρχείο ελλείψει στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα τους.

Η καταγγελία που έφερε τη σύλληψη

Στη Ρόδο, στις 19.6.2018, στην παραλία που βρίσκεται κοντά στην οδό Ορφανίδου, αφού ακολούθησε 20χρονη Σουηδή που ήταν μόνη της, πήγε από την αριστερή της πλευρά, την αγκάλιασε με το δεξί του χέρι και της έπιασε το στήθος. Ακολούθως, παρά την άρνηση της, που εκφράστηκε με την απομάκρυνση του χεριού του από το σώμα της, την πήρε αγκαλιά και την έσπρωξε σε ξαπλώστρα.

Της αφαίρεσε, παρά την θέλησή της, την μπλούζα, το σορτσάκι και το εσώρουχο που φορούσε, ενώ εκείνη τον απωθούσε με τα πόδια της χωρίς να καταφέρει να τον απομακρύνει και εν συνεχεία τη βίασε.

Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, ήρθε σε συνεννόηση στην αγγλική γλώσσα προκειμένου να πράξουν το ίδιο και οι φίλοι του, γνωρίζοντας και αδιαφορώντας για τη μη συναίνεσή της.

Ειδικότερα, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, τρεις εξ αυτών τη βίασαν. Η 20χρονη δάγκωσε το μόριο του ενός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις