Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρόδος: «Μου πλήρωσε το ταξί αλλά το ίδιο βράδυ με βίασε» – H άγνωστη αλήθεια πίσω από την καταγγελία

Η Ρόδος παρακολουθούσε τις τελευταίες μέρες την εξέλιξη της υπόθεσης, μετά την καταγγελία 22χρονης. Ο βιασμός που περιέγραφε σόκαρε την τοπική κοινωνία. Όπως αποδείχθηκε όμως, όλα όσα ανέφερε ήταν ψέματα…

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες (30-06-2022) μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 27χρονος Μαροκινός, κάτοικος Νορβηγίας, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά από καταγγελία που έκανε μια 22χρονη κοπέλα από τη Φινλανδία.

Στις 28 Ιουνίου 2022, η 22χρονη κατάγγειλε ότι τις πρωϊνές ώρες της ίδιας ημέρας συνάντησε τον 27χρονο στην πιάτσα ταξί επί της οδού Ορφανίδου (περιοχή Ψαροπούλας), ότι την πλησίασε και προθυμοποιήθηκε να την συνοδεύσει στο ξενοδοχείο της, πληρώνοντας το αντίτιμο της διαδρομής του ταξί καθώς η ίδια δεν είχε μετρητά.

Eιδικότερα ισχυρίστηκε ότι στη 01.00 βγήκαν με δύο φίλες της σε μπαρ της οδού Ορφανίδου και αφού κατανάλωσαν μερικά ποτά θέλησε να φύγει και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της γιατί θυμήθηκε τον φίλο της και ότι η σχέση τους διέρχεται κρίση, με αποτέλεσμα να χάσει την διάθεση της για διασκέδαση. Στην πιάτσα των ταξί της είπαν ότι δέχονται μόνο μετρητά και εκείνη είχε μόνο κάρτα.

Τότε την πλησίασε ο άγνωστος άνδρας και της μίλησε στα αγγλικά. Του είπε ότι θέλει να πάει στο ξενοδοχείο της. Της είπε ότι κι εκείνος μένει εκεί και στη διαδρομή σταμάτησαν σε ένα ATM και έκανε ανάληψη. Στη συνέχεια έφτασαν στο ξενοδοχείο. Εκεί πήγαν, όπως είπε, στο δωμάτιό της και ο κατηγορούμενος, με την χρήση σωματικής βίας, πιάνοντας την από τον λαιμό, την έσπρωξε προς στο κρεβάτι και τη βίασε.

Ξεκαθάρισε ότι δεν την έπιασε με έντονο τρόπο από τον λαιμό και περιγράφοντας το τι συνέβη επεσήμανε κατ’ επανάληψη ότι δεν θυμάται τι έγινε ακριβώς παρά μόνο ότι ήταν ξαπλωμένη και έκλαιγε. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι πάγωσε και ότι δεν κάλεσε κανέναν για βοήθεια. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, απολογούμενος χθες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και δικαιώθηκε, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία για την ενοχή του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις