Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ρόδος: Σκοτώθηκε οδηγός σε τροχαίο κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο – Φωτιά μετά τη μετωπική σύγκρουση

Ρόδος: Σκοτώθηκε οδηγός σε τροχαίο κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο – Φωτιά μετά τη μετωπική σύγκρουση

Νέο τροχαίο δυστύχημα με έναν οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά…

Θανατηφόρο ήταν τελικά το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 06:00 το πρωί, γεγονός που βυθίζει και πάλι στη θλίψη το νησί της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο οδηγών, ηλικίας 51ος ετών που ανέσυραν οι διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ μέσα από το όχημά του, εξαιτίας σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης με άλλο όχημα στο 3ο χιλιόμετρο της Ρόδου – Καμείρου, λίγο πριν από ξενοδοχειακό συγκρότημα, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρός. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν διερχόμενοι οδηγοί, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα στο ένα από τα δύο οχήματα εκδηλώθηκε μικρή πυρκαγιά, η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε ταχύτατα. Ο δεύτερος οδηγός ηλικίας 25 ετών τραυματίστηκε ελαφρά και μπόρεσε να βγει μόνος από το όχημα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο  δεύτερος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου προκειμένου να μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου. Εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του. 

Στο σημείο έφθασε κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, στελέχη του οποίου κατέγραψαν όλα τα δεδομένα του νέου τροχαίου δυστυχήματος, που ανεβάζει έτσι τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην άσφαλτο των νησιών μας στους 21 μέσα στο τρέχον έτος. Δείτε τις εικόνες της rodiaki.gr, από το σημείο της τραγωδίας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις