Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στις διακοπές του – Είχε επιστρέψει στη χώρα από τη Φινλανδία

Ρόδος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στις διακοπές του – Είχε επιστρέψει στη χώρα από τη Φινλανδία

Η Ρόδος θρηνεί ένα δικό της παιδί που είχε μεταναστεύσει τα τελευταία χρόνια στη Φινλανδία. Το τροχαίο έκοψε το νήμα της ζωής του, στις διακοπές που έκανε στο νησί…

Η Ρόδος στα μαύρα για τον θάνατο του 58χρονου σε τροχαίο δυστύχημα. Πριν από λίγες μέρες είχε φτάσει στο νησί από την Φινλανδία για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Η μηχανή που οδηγούσε ανατράπηκε και παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, ο άτυχος άντρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Αυγούστου του 2023 ένας 58χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Φαληράκι της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέντε λεπτά πριν από τις 14:00, ο άτυχος 58χρονος κινούταν με το μηχανάκι του επί της Ρόδου-Λίνδου. Στο 13ο χλμ. κοντά στο Φαληράκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε σημείο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί σοβαρά. 

Όπως μεταδίδει το rodiaki.gr, στο σημείο έσπευσε προσωπικό του τμήματος τροχαίας Ρόδου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο τον 58χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες που έγιναν από γιατρούς και νοσηλευτές, υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Ο 58χρονος Ροδίτης είχε μεταναστεύσει και διέμενε στη Φινλανδία, και βρισκόταν στο νησί μας για διακοπές. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ρόδου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις