Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρόδος: Σπαρακτικά μηνύματα για νεαρό οδηγό που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα

Ρόδος: Σπαρακτικά μηνύματα για νεαρό οδηγό που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Η Ρόδος στα μαύρα για τον 35χρονο οδηγό που έπεσε νεκρός σε τροχαίο. Συγκινούν τα μηνύματα φίλων και συγγενών του…

Ένα ακόμα παλικάρι 35 μόλις ετών, θρηνεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (27-06-2021) το νησί της Ρόδου. Πρόκειται για τον Σταμάτη Καραολάνη, από τον Αρχάγγελο, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ κινούνταν με το δίκυκλό του, κοντά στην περιοχή της Νέας Μαρίνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Τροχαία Ρόδου, ο 35χρονος κινούνταν με τη μηχανή του εντός της πόλης της Ρόδου στον δρόμο ανάμεσα στα παλιά σφαγεία και τη Νέα Μαρίνα. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα, ο 35χρονος, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, από την αρχή του χρόνου στην άσφαλτο του νησιού  έχασαν συνολικά της ζωή τους τέσσερα άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ένα νεαρό παλικάρι μόλις 22 ετών από την περιοχή των Καλυθιών.

Συγκινητικές ήταν οι αναρτήσεις που έκαναν στην προσωπική τους σελίδα στο διαδίκτυο, τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και ο κοινοτάρχης Αρχαγγέλου. Ο κοινοτάρχης Νικόλαος Διμέλης ανέφερε: «Σταμάτη, αγαπημένε μου μαθητή και φίλε,
στο απρόσμενό σου ταξίδι για την αιωνιότητα, σού αφιερώνω την εικόνα του Ταξιάρχη μας Μιχαήλ του ψυχοπομπού να σε συνοδεύει στη συνάντησή σου με το δίκαιο κριτή.

Όποτε ερχόσουν στο Δημαρχείο για να με δεις, πάντα ενθουσιασμένος έμπαινες στο γραφείο, λέγοντάς μου πόσο με ηρεμεί ο Ταξιάρχης μας, θέλω να τον κοιτάζω με ταξιδεύει!!! Πραγματικά σήμερα σε ταξιδεύει σε σκηνές δικαίων,  Σταμάτη, εμείς προσευχόμαστε να έχεις καλή ανάπαυση. Στους γονείς σου Αντώνη και Κατερίνα και στην αγαπημένη σου αδελφή Βαλασία, εύχομαι ο Θεός να τους στηρίξει. Στάμο μου, αιωνία σου η μνήμη, καλή ανάπαυση σου εύχομαι».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις