Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος: Στην ανακρίτρια για βιασμό 17χρονης σε τουαλέτες μπαρ

Ρόδος: Στην ανακρίτρια για βιασμό 17χρονης σε τουαλέτες μπαρ

Ο βιασμός που κατήγγειλε κινητοποίησε τους αστυνομικούς και λίγες ώρες αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Η Ρόδος περιμένει την απόφαση της ανακρίτριας…

Η Ρόδος στο επίκεντρο με την καταγγελία της 17χρονης τουρίστριας να οδηγεί στη σύλληψη του άντρα που κατονόμασε στους αστυνομικούς. Πρόκειται για έναν 46χρονο που αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. Ο βιασμός όπως είπε η ανήλικη σημειώθηκε στις τουαλέτες ενός μπαρ και η ίδια δεν μπόρεσε να τον αποτρέψει επειδή ήταν μεθυσμένη. Με τον 46χρονο διασκέδαζαν μαζί εκείνη τη νύχτα και όπως λέει η κοπέλα, εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της.

Πιο αναλυτικά, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ανήλικης ασκήθηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος του 46χρονου που συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 17χρονη Αγγλίδα τουρίστρια.

Ο 46χρονος κρατείται προκειμένου εντός της ημέρας να προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές προχθές (22 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα όταν εμφανίστηκε η 17χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 46χρονο.

Η ανήλικη κοπέλα (θα συμπληρώσει σε δύο μήνες τα 18 της χρόνια) είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε μπαρ όπου γνώρισε τον 46χρονο και κατανάλωσαν μαζί ποσότητα αλκοόλ. Περίπου στις δύο τα ξημερώματα, η κοπέλα είπε πως ο 46χρονος της ζήτησε να πάνε στις τουαλέτες και εκεί όπως υποστήριξε τη βίασε.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει στην κατάθεσή της πως ούτε φώναξε, ούτε αντέδρασε, κατά τη διάρκεια των πράξεων αυτών καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ δηλώνει ότι έχει κάνει ασφάλεια στην πατρίδα της που καλύπτει και τον βιασμό της.

Μετά την καταγγελία, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι ο 46χρονος ο οποίος βάσει των ίδιων πληροφοριών, αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και σύμφωνα με το rodiaki.gr, ισχυρίστηκε πως ότι έγινε μεταξύ τους ήταν με τη θέλησή της κοπέλας. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη και πως ούτε εκείνη του το είχε πει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις