Τοπικά Νέα

Ρόδος: Στο δρόμο οι τουρίστες γιατί… χρωστάει ο ξενοδόχος

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Φαληράκι, όταν ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας προχώρησε στο σφράγισμα της, γιατί ο ενοικιαστής δεν κατέβαλε τα μισθώματα.

Σύμφωνα με το 12vima.gr το ξενοδοχείο είχε νοικιαστεί σε εταιρεία προς εκμετάλλευση. Από την εταιρεία που είχε την εκμετάλλευση ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε πάρει κάποιες επιταγές για το μίσθωμα οι οποίες ήταν ακάλυπτες, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να το σφραγίσει και να μείνουν οι τουρίστες στο δρόμο.

Το πρακτορείο που έχει πάει τους τουρίστες στο νησί και στο συγκριμένο ξενοδοχείο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προσπαθεί να βρει από το πρωί άλλο ξενοδοχείο για να μεταφέρει τους πελάτες του.

Πηγή: 12vima

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα