Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Στο εδώλιο δύο άνδρες για ομαδικό βιασμό Νορβηγίδας τουρίστριας

Σε δίκη παραπέμπονται δύο άνδρες για τον ομαδικό βιασμό μίας τουρίστριας από τη Νορβηγία, το 2017 στη Ρόδο. Στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου της Κω θα βρεθούν στις 4 Οκτωβρίου, δύο κατηγορούμενοι, κάτοικοι Ρόδου και Χανίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο Έλληνες βίασαν από κοινού και διαδοχικά την Νορβηγίδα τουρίστρια σε σπίτι της Ρόδου, στις 30 Ιουλίου 2017 και ήταν ιδιαιτέρως βίαιοι!

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», το φερόμενο ως θύμα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, είχε έρθει για διακοπές στη Ρόδο όπου οι δύο κατηγορούμενοι «τη χτύπησαν, την έφτυσαν και την εξανάγκασαν σε κολπικές, στοματικές και πρωκτικές συνουσίες και μάλιστα επανειλημμένα σε σπίτι. Εκεί την οδήγησε ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους, τον οποίο γνώρισε ως μουσικό σε νυχτερινό κέντρο.

Ρόδος: Η αναγνώριση των δύο Ελλήνων

Η Νορβηγίδα αναγνώρισε τους δύο άνδρες από φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του νυχτερινού κέντρου της Ρόδου στο Facebook και από αυτές οι αρχές της Νορβηγίας κατέληξαν στην ταυτότητά τους.

Έπειτα η έρευνα για την υπόθεση πέρασε στην αρμοδιότητα των ελληνικών αρχών, για τον καταγγελόμενο ομαδικό βιασμό της τουρίστριας στη Ρόδο.

Απολογούμενος ο ένας από τους δύο Έλληνες αντικρούει τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα προσδοκά σε οικονομικό όφελος.

Ο συγκατηγορούμενός του πρόσθεσε ότι δεν θυμάται τη Νορβηγίδα και ότι αδυνατεί να κατανοήσει τον λόγο που τον κατηγορεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις