Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Ρόδος: Στο εδώλιο φορέας του AIDS που «κόλλησε» τη φίλη του για να την εκδικηθεί – «Τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ»

Ρόδος: Στο εδώλιο φορέας του AIDS που «κόλλησε» τη φίλη του για να την εκδικηθεί – «Τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ»

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω παραπέμπεται ένας 41χρονος φορέας του AIDS από τη Ρόδο. Ο άνδρας κατηγορείται ότι μετέδωσε σκόπιμα τη νόσο στην 50χρονη πρώην φίλη του!

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ένας 41χρονος φορέας του ΑΙDS από τη Ρόδο θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω. Τον 41χρονο κατηγορεί η 50χρονη πρώην σύντροφός του, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται, ειδικότερα, πως ενώ γνώριζε ήδη από το 2003 – 2004 ότι ήταν φορέας της μολυσματικής νόσου, παρόλα αυτά ποτέ δεν την ενημέρωσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 50χρονη κατήγγειλε στις 24 Αυγούστου 2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ότι ο 41χρονος τής μετέδωσε σκόπιμα AIDS. Κατέθεσε, ακόμη, ότι ήταν κακοποιητικός και εκδικητικός.

Όπως υποστήριξε η 50χρονη, κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους ήθελε να της παρέχει μία ζωή την οποία ο ίδιος δεν μπορούσε να υποστηρίξει οικονομικά, γι’ αυτό και αποφάσισε να ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα τον έλεγχο του οποίου ανέλαβε η ίδια.

Όπως είπε, ενάμιση χρόνο μετά τη λειτουργία του ανακάλυψε ότι η επιχείρηση είχε χρέη 25.000 ευρώ και από εκείνη την ημέρα άρχισαν και τα προβλήματα μεταξύ τους με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Σύμφωνα πάντα με τη dimokratiki.gr, όταν ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε από τον ανακριτή για μηνύματα που απέστειλε στην πρώην σύντροφό του με τις φράσεις :

«Θα πληρώσεις να είσαι σίγουρη», «Καλώς ήλθες στον νέο κόσμο», «Μη με ξαναενοχλήσεις», «Τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ», «Όταν θα καταλάβεις, θα είναι αργά, αλλά θα χαχανίζω εγώ στο τέλος«, «Έχεις μεγάλο Γολγοθά», «Θέλεις δεν θέλεις, τώρα είναι πολύ αργά», παραδέχθηκε ότι τα έστειλε, ισχυριζόμενος ότι το έπραξε πάνω στον πανικό του, αφού χώρισαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις