Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ρόδος: Τα εγγόνια σκότωσαν τη γιαγιά τους – Ισόβια στον 26χρονο που έκλεψε την τηλεόραση της άτυχης γυναίκας [pic]

Ρόδος: Τα εγγόνια σκότωσαν τη γιαγιά τους – Ισόβια στον 26χρονο που έκλεψε την τηλεόραση της άτυχης γυναίκας [pic]

Τα εγγόνια έθεσαν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο. Η Ρόδος σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις που άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και 10 ετών για ανθρωποκτονία και ληστεία από κοινού επέβαλε χθες, ερήμην, στον 26χρονο δράστη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου. Ο 26χρονος, που στο προηγούμενο διάστημα, ειχε συνεργασία με την δικηγόρο που του όρισε το δικαστήριο, χθες δεν παρουσιάστηκε στη δίκη ενώ δεν ανταποκρίθηκε στις τηλεφωνικές της κλήσεις αλλά και οικείων του προσώπων για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Ενώ είχε αθωωθεί από τα αποτρόπαια αδικήματα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, χθες, μετά από μια σύντομη ακροαματική διαδικασία, δεν αντέκρουσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην δίκη και κυρίως δεν απολογήθηκε με αποτέλεσμα, η απόφαση καταδίκης του για την δολοφονία της 69χρονης γιαγιάς του Ουρανίας Γερολύμου του Ευαγγέλου να είναι ομόφωνη.

Η δίκη επαναλήφθηκε μόνο για τον 26χρονο, ενώ η αδελφή του, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και κάθειρξη 10 ετών, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ληστεία της 69χρονης γιαγιάς της, θα δικαστεί σε μεταγενέστερο χρόνο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Η δολοφονία της γιαγιάς από τα εγγόνια της

Οι δύο εγγονοί φέρονται να δολοφόνησαν από κοινού την 3η Νοεμβρίου 2014 την γιαγιά τους, στην οικία της για μια… τηλεόραση. Για την παρουσία των δύο κατηγορουμένων στον τόπο του εγκλήματος εκείνη τη νύχτα κρίθηκε ότι δεν καταλείπεται αμφιβολία, καθώς εντοπίστηκε αποτσίγαρο μάρκας PRINCE με το βιολογικό υλικό της πρώτης κατηγορουμένης (που η ίδια είχε ομολογήσει ότι της είχε φέρει νωρίτερα ο δεύτερος κατηγορούμενος) σε τασάκι επιμελώς κρυμμένο, ενώ εντοπίστηκε και βιολογικό υλικό του δεύτερου κατηγορουμένου σε μαξιλαροθήκη της Γερολύμου, παρότι αυτός δεν συνήθιζε να την επισκέπτεται ποτέ αν και ήταν εγγονός της.

Φέρεται επιπλέον να προέκυψε ότι ο 26χρονος προσπάθησε να πείσει την πρώτη κατηγορούμενη να ενοχοποιήσει καταθέτοντας εις βάρος ενός άλλου προσώπου, με τον οποίο αυτή στο παρελθόν διατηρούσε σχέση και, ο οποίος είχε επιδείξει πολλές φορές βίαιη και αντικοινωνική συμπεριφορά, προκειμένου οι δυο τους να αποφύγουν τα ισόβια, όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε η πρώτη κατηγορούμενη στην συμπληρωματική απολογία της.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις