Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ρόδος: Της ήρθε αυτό το πρόστιμο των 6.500.000 ευρώ και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της – Τι συνέβη

Ρόδος: Της ήρθε αυτό το πρόστιμο των 6.500.000 ευρώ και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της – Τι συνέβη

Το πρόστιμο που έλαβε αφορούσε παλιότερη τροχονομική παράβαση. Αρχικά η γυναίκα πίστεψε ότι επρόκειτο για χρέωση 6.500 ευρώ. Κάποια στιγμή όμως, μέτρησε καλύτερα τα μηδενικά. Η Ρόδος συζητάει τα όσα πέρασε η γυναίκα…

Η Ρόδος αυτή τη φορά στο επίκεντρο με αφορμή το πρόστιμο που έφτασε στα χέρια γυναίκας πριν από λίγες μέρες. Με μια χρέωση εξωφρενική, που την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο φάκελος είχε φτάσει από τα κεντρικά του δήμου και αφορούσε μια ανεξόφλητη χρέωση για τροχονομική παράβαση. Ένα πρόστιμο που η γυναίκα δεν είχε πληρώσει.

Στο τσακ γλίτωσε το λιποθυμικό επεισόδιο μια γυναίκα, όταν ανοίγοντας ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της, είδε ένα νούμερο που… δεν μπορούσε να επεξεργαστεί ο νους της, καθώς υπερέβαινε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η γυναίκα έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό. Αρχικά πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… 6.000 ευρώ!

Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από πού θα μπορούσε να της έχει επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε σιγά – σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για… εξήντα χιλιάδες ευρώ! Όταν τελικά μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ, τότε άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Την επόμενη ημέρα η γυναίκα πήγε με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταζε μια το ειδοποιητήριο μια την ίδια. Βέβαια, στη συνέχεια, της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της. Δείτε το ειδοποιητήριο που έφτασε στα χέρια της γυναίκας, στη φωτογραφία του rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις