Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Τροχαίο με κλεμμένη μηχανή – Η σύλληψη και η ομολογία του οδηγού

Ρόδος: Τροχαίο με κλεμμένη μηχανή – Η σύλληψη και η ομολογία του οδηγού

Η μηχανή έκανε φτερά αλλά ο δράστης στάθηκε άτυχος. Ενεπλάκη σε τροχαίο και μετά τη σύλληψη από αστυνομικούς, ομολόγησε όλα όσα είχε κάνει νωρίτερα. Η Ρόδος βλέπει τις κλοπές το τελευταίο διάστημα να αυξάνονται…

Στην σύλληψη ενός 36χρονου Ρώσου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με κλεμμένη μηχανή προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα, την 1η Οκτωβρίου 2023 καταγγέλθηκε από έναν 47χρονο Έλληνα κάτοικο της Ρόδου, ότι άγνωστος δράστης αφαίρεσε την μοτοσυκλέτα του τύπου BMW R 1150 GS, χρώματος μαύρου η οποία ήταν σταθμευμένη επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και κλειδωμένη.

Μια μέρα μετά, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέβαλαν έναν 36χρονο Ρώσο ως τον δράστη της κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, στις 14:00 το μεσημέρι της 2ας Οκτωβρίου 2023 αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, κλήθηκαν να σπεύσουν για τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη με εμπλεκόμενα οχήματα ένα αυτοκίνητο και την κλεμμένη μηχανή.

Διαπίστωσαν ότι την κλεμμένη μοτοσυκλέτα η οποία ενεπλάκη στο τροχαίο την οδηγούσε ο κατηγορούμενος και προχώρησαν στην σύλληψή του. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, απολογούμενος ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την πράξη που του αποδίδεται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις