Πέμπτη, 23 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ρόδος: Βίασε την κόρη του γιατρού που τον έκανε καλά μετά από τροχαίο – Η πρώτη καταδίκη και το εφετείο

Ο βιασμός της ανήλικης προκάλεσε σάλο. Η Ρόδος συζητάει για την υπόθεση που διαδραματίστηκε το 2016. Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος…

Η Ρόδος στο επίκεντρο για μια υπόθεση που σέρνεται από το 2016. Τότε που ο βιασμός της ανήλικης κόρης του γιατρού, έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε αλλά ουδέποτε έπαψε να ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν στο εφετείο, με τον ίδιο να ζητάει να αφεθεί ελεύθερος και τον πατέρα της μικρής να περιμένει τη νέα καταδίκη του.

Για τις 14 Μαρτίου 2022 προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο έναν 76χρονο Έλληνα, που κρίθηκε πρωτοδίκως ομοφώνως ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και δη της κόρης γιατρού Κέντρου Υγείας, που τον περιέθαλψε μετά από τροχαίο ατύχημα, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ο κατηγορούμενος είχε υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαίο ατύχημα για το οποίο δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του γιατρού στο Κέντρο Υγείας και πατέρα της ανήλικης. Φέρεται να είχε γνωρίσει για πρώτη φορά την ανήλικη στο Κέντρο Υγείας και εκεί να επεδίωξε να την πλησιάσει, να της κάνει κάποιο αστείο αλλά και να της δώσει ένα φιλί, χωρίς ωστόσο η ανήλικη να ανταποκριθεί.

Ο κατηγορούμενος φέρεται τον Σεπτέμβριο του 2016 να πήγε στο Κέντρο Υγείας για να του γίνει αλλαγή των επιθεμάτων του και να είδε την ανήλικη, την οποία κατηγορείται ότι οδήγησε σε χώρο πίσω από το ιατρικό κέντρο και να ασέλγησε σε βάρος της.

Το παιδί είπε στον πατέρα της τι είχε συμβεί και τότε ο κατηγορούμενος φέρεται να άρχισε να κλαίει διαψεύδοντάς την.
Ο γιατρός εξέτασε το παιδί και διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια στο σώμα του που καταμαρτυρούσαν αποπλάνηση με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, στην πρωτόδικη δίκη κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού, που περιέγραψαν τα όσα έλαβαν χώρα στο Κέντρο Υγείας. Η σύζυγος του κατηγορούμενου, που τον συνόδευε την επίμαχη ημέρα στο Κέντρο Υγείας κατέθεσε κατηγορηματικά ότι όσα αποδίδονται στον σύζυγό της, που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη, είναι ψευδή.

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι αποτελούν αποκυήματα αλλοιωμένης φαντασίας ενός παιδιού, στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τον έλεγχο της μητέρας του και στη συνέχεια, μιας δικαιολογημένης, αλλά υπερβολικής αντίδρασης του πατέρα της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις