Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Ιερέας σε αμόκ έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς στην εκκλησία

Σαλαμίνα: Ιερέας σε αμόκ έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς στην εκκλησία

Ιερέας στη Σαλαμίνα ήταν σε κατάσταση αμόκ και έφτασε στο σημείο να βρίσει, να χτυπήσει και να κλειδώσει πιστούς μέσα στην εκκλησία, με το περιστατικό να σημειώνεται το πρωί του Σαββάτου (25.2.2023) στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο νησί του Σαρωνικού.

Πρόκειται για έναν 66χρονο ιερέα που μένει στα Πετράλωνα και λειτουργεί στη Σαλαμίνα. Όπως αναφέρει το star.gr, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και συμπεριφέρθηκε με απίστευτη βιαιότητα σε τέσσερις ηλικιωμένους πιστούς, ηλικίας 60-83 ετών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ο ιερέας βγήκε εκτός εαυτού για άγνωστο λόγο και άρχισε να τους χτυπά και να τους βρίζει ενώ το αποκορύφωμα ήταν ότι τους κλείδωσε μέσα στην εκκλησία και εξαφανίστηκε!

Οι πιστοί κατάφεραν να βγουν από τον ναό και έκαναν αμέσως καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας, υποβάλλοντας μήνυση κατά του ιερέα. 

Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο, καθώς κατηγορείται για Παράνομη Κατακράτηση, Απειλή, Εξύβριση και Απλή Σωματική Βλάβη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις