Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σάμος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας – Ο αρραβώνας και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σάμος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας – Ο αρραβώνας και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας
ΦΩΤΟ από flamis.gr

Το τροχαίο δυστύχημα έκοψε το νήμα της ζωής του, στα 39 του χρόνια. Η Σάμος στο επίκεντρο με τις εικόνες στον τόπο της τραγωδίας να σοκάρουν…

Η Σάμος παραμένει ανάστατη μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, στον άτυχο οδηγό μηχανής. Έναν 39χρονο που πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί και σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας. Ο άτυχος οδηγός είχε σηκωθεί για να πάει στη δουλειά του και ξεκίνησε από το σπίτι που έμενε. Λίγα μόνο μέτρα από το σπίτι, σημειώθηκε το τροχαίο. Με ένα βαν να παρασύρει το μηχανάκι και τον 39χρονο να σκοτώνεται ακαριαία.

Πιο αναλυτικά, τραγωδία με θύμα Πατρινό ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος Γιώργος Καραΐσκος μόλις στα  39 του σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Σάμο και ενώ είχε σηκωθεί να πάει στην δουλειά του.

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του. Αυτοκίνητο τύπου βαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 39χρονο δικυκλιστή, ο οποίος κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο Γιώργος Καραΐσκος ήταν αρραβωνιασμένος και μάλιστα με την σύζυγο του, που κατάγεται από την Σάμο, περίμεναν το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Ο 39χρονος με καταγωγή από την Πάτρα και τα Τρίκαλα, τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και εργαζόταν ως οδηγός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις