Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαντορίνη: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από νεαρούς που του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του

Σαντορίνη: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από νεαρούς που του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του

Ο ξυλοδαρμός του 14χρονου στη Σαντορίνη βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας. Η μητέρα του ανήλικου έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα…

Ο ξυλοδαρμός έστειλε τον ανήλικο σε νοσοκομείο στη Σαντορίνη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του θύματος, οι δράστες στοχοποίησαν το παιδί της και του επιτέθηκαν. Την πρώτη φορά του ζήτησαν να βγάλει το παντελόνι που φορούσε και τη δεύτερη όπως είπε στους αστυνομικούς τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Το παιδί δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Οι τέσσερις ανήλικοι δράστες, ηλικίας 13 έως 17 ετών, προσέγγισαν τον 14χρονο και τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Έπειτα από το περιστατικό, η μητέρα του υπέβαλε έγκληση για «σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων». Επίσης, κατέθεσε πως, όπως ενημερώθηκε από τον γιο της, πριν από 4-5 μέρες οι ίδιοι δράστες τον προσέγγισαν ζητώντας του να κατεβάσει το παντελόνι του, ωστόσο ο 14χρονος αρνήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Κατόπιν υποδείξεων και αναζητήσεων προσήχθη ένας 13χρονος Έλληνας, καθώς και οι γονείς του, οι οποίοι κατόπιν ενημέρωσης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου συνελήφθησαν διότι ενώ είχαν την υποχρέωση της εποπτείας του ανήλικου γιου τους, παρέλειψαν να τον εμποδίσουν από την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις