Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαντορίνη: Απίστευτη γκάφα οδηγού στη Μεσαριά – Το αυτοκίνητο σφήνωσε σε αυτό το σημείο [pics]

Σαντορίνη

Ο οδηγός το τερμάτισε στη Μεσαριά. Οι εικόνες από τη Σαντορίνη με το επίμαχο αυτοκίνητο σαρώνουν τα social media…

Η φωτογραφία έρχεται από τη Σαντορίνη και τραβήχτηκε χθες το πρωί. Πιο συγκεκριμένα στη Μεσαριά που όλοι ξέρουν πως ο πανέμορφος ιστορικός πυρήνας του χωριού, είναι απροσπέλαστος για αυτοκίνητα. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτόησε, τον θαρραλέο οδηγό. Το αποτέλεσμα ήταν όχι απλά να σφηνώσει, αλλά να αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από το ρυμίδι. Η φωτογραφία δείχνει την πραγματικότητα και έχει συλλάβει και δύο ανθρώπινες σκιές.

Του φωτογράφου και ενός ακόμα που από τη στάση του σώματός του φαίνεται να απορεί. Γιατί και οι σκιές, είναι εύγλωττες. Όσο για τον οδηγό;. Σίγουρα, καλλιτέχνης. Πως τα κατάφερε;. Άγνωστο. Πάντως, αφού δεν έπαθε τίποτα, ας επιτρέψει στον εαυτό του, ένα χαμόγελο για το…έργο του.

Σφήνωσε αυτοκίνητο στη Σαντορίνη

Σαντορίνη

Εξουδετέρωση χειροβομβίδας στη Σύρο

Η Σύρος αναστατώθηκε από μία χειροβομβίδα. Σε ελεγχόμενη έκρηξη χειροβομβίδας προχώρησε κλιμάκιο υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή Κατεργάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες λουόμενος βρήκε μια χειροβομβίδα μέσα στην θάλασσα και πολύ γρήγορα ειδοποίησε το λιμενικό. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η χειροβομβίδα βρέθηκε σε βάθος περίπου ενός μέτρου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (05-10-2017) λίγο μετά τις 17:00, ξεκίνησε στην περιοχή η συντονισμένη επιχείρηση για την καταστροφή της χειροβομβίδας με τη μέθοδο της ελεγχόμενης έκρηξης.
Η Λιμενική Αρχή προέβη σε αποκλεισμό της περιοχής, ενώ κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστολών του Πολεμικού Ναυτικού από την Αθήνα μετέβη στο σημείο και προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντονισμός της επιχείρησης ανήκει στο Λιμεναρχείο Σύρου ενώ στην περιοχή είχε σπεύσει, για κάθε ενδεχόμενο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύρος: Η στιγμή που η χειροβομβίδα εξουδετερώνεται

Πηγή: santonews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις