Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαντορίνη: Οι διακοπές διαρκείας των φιλενάδων έκρυβαν ένοχα μυστικά – Η εξήγηση μετά τις απανωτές εκπλήξεις!

Σαντορίνη: Οι διακοπές διαρκείας των φιλενάδων έκρυβαν ένοχα μυστικά – Η εξήγηση μετά τις απανωτές εκπλήξεις!

Δύο κοπέλες αποφάσισαν να κάνουν διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη. Μπορεί να ήθελαν να περάσουν απαρατήρητες αλλά δεν τα κατάφεραν…

Διακοπές με πλαστά ευρώ έκαναν δύο Ελληνίδες, ηλικίας 21 και 28 ετών, σε Μύκονο και Σαντορίνη, οι οποίες τελικά συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία. Μάλιστα η μία είναι από την Πάτρα με την μητέρα της να είναι βιοπαλαίστρια και να έχει πάθει «σοκ» από τις εξελίξεις με πρωταγωνίστρια την κόρη της.

Οι δύο όμορφες Ελληνίδες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έφτασαν για έρευνες στα δύο κοσμικά νησιά, ακολουθώντας πληροφορίες για την ύπαρξη κυκλώματος παραχαρακτών που δρα στη χώρα μας.

Οι έρευνες που έκαναν οι έμπειροι αστυνομικοί τούς οδήγησαν στα ίχνη μιας 28χρονης Ελληνίδας, η οποία έκανε διακοπές… διαρκείας στη Σαντορίνη και είχε καταφέρει -άγνωστο μέχρι στιγμής πώς- να έχει στα χέρια της 138 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ! Η κοπέλα συνελήφθη και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες είχαν προκαλέσει ευχάριστη εντύπωση στο νησί, καθώς κατά τις εξόδους τους συνήθιζαν να αφήνουν μεγάλα πουρμπουάρ στους σερβιτόρους των καταστημάτων που επισκέπτονταν.

Σε μια άλλη υπόθεση, «φιλότεχνοι» φοροφυγάδες έπεσαν στην «τσιμπίδα» εφοριακών και τελωνειακών στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «νησί των ανέμων», σε έναν συνήθη έλεγχο στο τοπικό αεροδρόμιο διαπιστώθηκε ότι υπήρξε προσπάθεια να περάσουν αδήλωτοι πέντε πίνακες ζωγραφικής.

Οταν ξετυλίχθηκε το κουβάρι, οι ελεγκτές ανακάλυψαν ότι ο αρχικός προορισμός των πινάκων ήταν γνωστή γκαλερί του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα όδευαν σε πολυτελέστατη βίλα η οποία ανήκε σε Έλληνα πτωχευμένο επιχειρηματία και πρόσφατα αγοράστηκε από αλλοδαπό κροίσο.

Εν κατακλείδι, οι πίνακες κατασχέθηκαν, ανεστάλη για 48 ώρες η λειτουργία της γκαλερί, ενώ τόσο ο ιδιοκτήτης της όσο και ο τελικός παραλήπτης ελέγχονται φορολογικά για τα περαιτέρω. Όσο για την αξία των πινάκων, αυτήν ανέλαβαν να τη διαπιστώσουν ειδικοί εκτιμητές.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις