Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Σαντορίνη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη μητέρα της μέσα σε αυτό το Smart

Σαντορίνη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη μητέρα της μέσα σε αυτό το Smart

Την τελευταία της πνοή στη Σαντορίνη, άφησε μια νεαρή κοπέλα, σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Καρτεράδου. Τρεις οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο…

Το τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη είχε ως τραγικό απολογισμό, μία νεκρή νεαρή κοπέλα και τρεις τραυματίες. Ανάμεσά τους και η μητέρα της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε. Ήταν εκείνη που οδηγούσε το μοιραίο Smart στην περιοχή του Καρτεράδου, όταν αυτό συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα. Το σημείο αποκλείστηκε με τους αυτόπτες μάρτυρες να εμφανίζονται σοκαρισμένοι. Έφτασαν ταχύτατα ασθενοφόρα, αλλά για την άτυχη συνοδηγό, δεν υπήρχαν περιθώρια.

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Σαντορίνη το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου. Σε σημείο καρμανιόλα, στην περιοχή του Καρτεράδου σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων, αμέσως μετά το «καντίνα» στην άνοδο από Μεσσαριά.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων έχασε τη ζωή της μια νεαρή κοπέλα συνεπιβάτιδα αυτοκινήτου μάρκας Smart. Η οδηγός του οχήματος, η οποία είναι μητέρα της άτυχης κοπέλας, τραυματίστηκε σοβαρά, όπως και οι δύο οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης.

Ο κεντρικός δρόμος έκλεισε για περίπου 2,5 ώρες για την απομάκρυνση των οχημάτων τα οποία υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές και για την κάλυψη των λιπαντικών που είχαν χυθεί σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου.

Στις συνθήκες για το θανατηφόρο τροχαίο διερευνά το Α.Τ. Θήρας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα κατά το παρελθόν. 

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις