Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαντορίνη: Βίντεο με τη στιγμή που ανεμοστρόβιλος σηκώνει στον αέρα λυόμενο σπίτι

Σαντορίνη: Βίντεο με τη στιγμή που ανεμοστρόβιλος σηκώνει στον αέρα λυόμενο σπίτι

Ο ανεμοστρόβιλος περνάει από τη Σαντορίνη και ένα λυόμενο σπίτι δεν αντέχει. Το βίντεο γίνεται viral στο διαδίκτυο και δείχνει τις συνθήκες στο νησί των Κυκλάδων…

Οι εικόνες από τη Σαντορίνη ανέβηκαν στο TikTok και από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στα δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνεται η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπάει με σφοδρότητα το Καρτεράδο και ένα λυόμενο σπίτι δεν αντέχει. Ευτυχώς μέσα δεν υπήρχε κανείς και έτσι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που κατέγραψε τις εικόνες, το σπίτι ήταν άδειο και γι’ αυτό – ευτυχώς – δεν υπήρξαν θύματα από το σπάνιο περιστατικό.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και τα νότια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ.

@kaloudis_theodoros Δυνατός αέρας σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023 σήκωσε στον αέρα λυόμενο σπίτι στον Καρτεραδο Σαντορινης ευτυχως χωρις θυματα.#foryou #fu #ekloges2023 #santorinigreece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Καλούδης Θεόδωρος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις