Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σεισμός – Δαμάσι Τυρνάβου: Σε σκηνές στο γήπεδο οι κάτοικοι – Σύσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου (pics)

Σεισμός – Δαμάσι Τυρνάβου: Σε σκηνές στο γήπεδο οι κάτοικοι – Σύσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου (pics)
Larissanet

Στο ύπαιθρο έβγαλε ο σεισμός των 6 ρίχτερ και τους κατοίκους του χωριού Δαμάσι Τυρνάβου Λάρισας. Συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της περιοχής «Δημήτρης Μουσιάρης» όπου στήνονται σκηνές για να διανυκτερεύσουν.

Μετά το χτύπημα που προκάλεσε ο σεισμός πολλοί κάτοικοι του Δαμασίου που έσπευσαν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του χωριού. Σε εξέλιξη σύσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου με τον υπουργό Επικρατείας κ. Λιβάνιο, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό.

Ήδη η Πολιτική Προστασία στήνει σκηνές στον χώρο του γηπέδου, ενώ θα μοιραστεί νερό και ό,τι άλλο απαιτηθεί για τη διευκόλυνση όσων βρίσκονται στο σημείο, αναφέρει το Larissanet.

Δείτε φωτογραφίες του Larissanet:

Στο γήπεδο «Δημήτρης Μουσιάρης» εξελίσσεται η σύσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου για τον σεισμό που «χτύπησε» την περιοχή.

Στη σύσκεψη (άνω φωτογραφία – Larissanet) προΐσταται ο υπουργός Επικρατείας κ. Λιβάνιος, ενώ μετέχουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου, οι βουλευτές κ. Κέλλας, κα Μπίζιου, κα Λιακούλη, οι δήμαρχοι κ.κ. Κόκουρας και Καλογιάννης.

Αρχικό θέμα συζήτησης η μη λειτουργία των σχολείων σε όλη την ΠΕ Λάρισας κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ενώ οι παριστάμενοι ένιωσαν έναν ακόμη μετασεισμό κατά τη διάρκεια της σύσκεψης…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις